Romlab

Harry Pepper Restaurant og Bar

Illustrasjon inngangsparti

Romlaboratoriet har utarbeidet et skisseforslag til nytt lokale for den meksikanske restauranten Harry Pepper. De flytter fra et mindre lokale i sentrum av Stavanger, til store og flotte lokaler i to av de gamle sjøhusene langs Vågen i Stavanger.

"The adventures of Harry Pepper, the telephone man, on his way to Mexico" er restaurantens fulle navn. Da vi startet å jobbe med prosjektet tok vi utgangspunkt i denne setningen; vi ville beholde det fine og morsomme konseptet de allerede hadde etablert gjennom mange år og ta det ett skritt videre. Vi valgte derfor å kalle det nye konseptet "Harry Pepper, still on his way to Mexico".    

Illustrasjon trapp

Vi har brukt rene, klare farger i kombinasjon med lysere pasteller for å skape et spennende og variert interiør med klare referanser til det meksikanske. Lokalet består av to hus i ulike høyder som er slått sammen til ett, det er derfor mange halvetasjer i bygget. Vi skiller de ulike sonene og etasjene ved hjelp av farge- og nyanseforskjeller fra kjeller til loft. Det starter med en mørk palett i kjelleren hvor man finner baren, for så å bli lysere oppover i etasjene.

I de ulike etasjene og sonene ser man sterke farger, morsomme fargekombinasjoner og røffe materialer og overflater; et særpreget lokale med god atmosfære og et spennende bakteppe for alle objektene de har samlet gjennom årene.

Rødfargen er en kjenning for Harry Pepper som en del av den allerede etablerte identiteten. Vi valgte derfor å bruke denne fargen i den åpne trappen som er selve hjertet i lokalet. Trappen er ett bindeledd mellom etasjene og et tydelig signalement i bygget.

Illustrasjon selskapslokalet
Illustrasjon selskapslokalet
Harry Pepper Restaurant og Bar
harmoni-i-gamle-byen
Harmoni i Gamlebyen
house-of-fairytales
House of Fairytales
https://prosjekter.romlab.no/